Borang Tempahan T-shirt Anti My Ex?!!!!

Followers

Monday, June 21, 2010

ayat-ayat manis dr FB (part 2)

Hye Minna-san....Yoroshiku ne !! eto...eto...sa.......sejak biler lak blog nie berbahsa jepun...haha
maaf kalo ade sape2 yg tak paham...haha... (maksud nye : Hye sume... Slamat bertemu !!)

Pertama skali nak ucap trimas sgt2 pd FAN AME yg sokong page kami....kat sini saye nak bawa kn korunk sume ayat2 manis yg penah korunk luah kn kt wall Discussion kami... agak terkejut jgak biler tgk ramai yg tangkap leleh kt situ...haha

dari ADMIN (UK),
1 >>
TNPE EX....
AK XKN KENAL CINTA.. 

2 >>
yg sudah terjadi tuh biarkan lah ia berlalu...benci @ x pd ex tuh semua perasaan sendiri...jadi join our group utk share pengalaman hidup dan kisah percintaan memasing dan beri la nasihat sesame kite...


dari ADMIN [R-Born],
1 >> 
Hati Terikat, Jiwa Berjasad
Bile ku teringat, Otak ku mula terkial2 menyoal persoalan Hatiku !!
Senyummu menenangkan hati ku..
Dimana jua ku berada, ingin dikau berada disisi ku
Ku hanye mampu luahkan sayang ku...
Tapi ape kan daya, ini cume maya...
Realiti ku tumpu, tidak terdaya..
mencapai hajat hatiku utk bersama !!!

2 >> 
perasaan ku t'hadap ex bia pn dah lame berlalu~~
tp itu yg ku pegang smpai skrg...


dari ADMIN (ntah sape pun tak taw)
When both heart connected, whole energy of L.0.v.3 may Explode !!!!

dari Nur Izzati Omar , [die lg...kekeke]
1 >> 
you can run from love and if it's really love it will find you, catch you by the heel..but you can't be numb for love..the only pain is to feel nothing at all..how can i hurt when i'm holding you?

2 >> i'll keep you stronger if you love me longer~~


dari SyiLa LaGi,
1 >> mY Luv will make u insAne....ever....


2 >>
cinta iti bisa mbunuh kIta...
tnpa kta sdari....

Oo..chenta....!!

dari Ngok Ngek,
single is better... (paling simple)


Itu saje la cebisan2 yang dapat kami selamat copy [paste] kn. Ade lagi yang lain2, tp ntah mcmne posting tersebut di delete (harap maaf atas kesulitan teknikal yang dialami)
Jadi bg mereka2 yg nak berjiwang leh je anta ayat2 korunk ke Discussion = ayat2 manis?
atau  nak senang terus klik pada link di sprti bwh nie :

http://www.facebook.com/topic.php?uid=222755949798&topic=20346#topic_top

Maka slamat berhibur, dan terus kn berfesbuk !!...hehe...weeeeeeeee~~~


Yang Benar,

 

Sunday, June 20, 2010

ayat-ayat manis dr FB (part 1)

hai sume...nih aku copy paste ayt2 manis dr FANS AME..pasti aku letk nme mureka yg telah perah otk memikirkn psl ayt2 manis nih...hukhukhuk..(aku bc ayt mnis dak2 nye bg pon aku nk mun jp.hiihihi..xde la...gurau je)...baiklah..aku mule kn copy paste sblm aku merapu..

dari WAN SARIFUDIN HAFIZ..
1..though life itself in nothing but a journey to da grave, all i want is to walk down da road wif u....only u....
2..Tuhan memberi kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita? Kerana Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Itulah namanya cinta...

dari ADMIN, 
1..Senyuman, biar pun di hati keras membeku, senyuman tetap mencair kn hati !!Penuhkan senyuman dlm hidup mu....nescaya keceriaan melanda di hati !!!(~Shinji~)
2..
kadangkala Allah hilngkn mentari... 
kemudian Dia dtgkn guruh, 
puas kt mnangis mncari di mna mntari kt.. 
rupa2 ny Allah nk hadiahkn kt plangi yg indah..
Sabarlah Duhai Insan, Ada Kemanisan Di Sebalik Kepahitan ini..(~NZ~)
3..KeTiKa jIwAmU ...mErAsUk kE DaLaM, aNGIn lAnDa AkU DaN mERaCuNikU...()
4..kamu adalah nafas ku....ptt la nafas ku berbau....(Fudhail)
 
dari JAF YAN,
1..org yg m'cntai kmu xpna mmpu m'berikn alasan mgapa dy m'cntai kmu. yg dy tw d hati n matanya hnya ada kmu stu-stunya..
2..org yg m'cntai kmu sLalu m'nerima kmu apa adanya.yg dy tw kmu sntiasa cntik d hati n matanya..
3..org yg m'cntai kmu ingn sLalu brada dkat ngn kmu dan ingn m'hbskan harinya bsama kmu..
4..org yg m'cntai kmu slalu ingn tahu ttg apa sja yg kmu lalui spnjg ari ini.
5..org yg m'cntai kmu akn slalu m'ingati stiap kjadian yg dy lalui bsama kmu,bahkn mgkin kjdian tsbut kmu sndiri tlah mlupaknnya.saat itulah matanya psti b'kaca krn saat itu s'suatu yg bhgia wt dirinya n xkn bleh b'ulg kmbali..
6..org yg m'cntai kmu slalu m'ingati stiap kata2 yg pna kmu ugkapkan,bahkn mgkin kata2 yg kmu sndiri lupa pna m'ugkapkannya.dy m'yematkn kata2 mu dlm hatinya,btpa bnyak nya kata2 pnuh harapan yg kau tuturkn padanya dan akhirnyakmu sndiri yg m'msnahknnya?..pasti kau lpa,tp bkn org yg m'cntai kmu ini..
7..org yg m'cntai kmu akn m'berikan brg miliknya yg bgi kmu sndiri brg itu s'suatu yg biasa ttpi bgi dirinya brg itu s'suatu yg b'harga buat dirinya
8..org yg m'cntai kmu sLalu m'buat kmu sengal seperti menelefon kmu 100 kali dlm msa shari xpn bkali-kali atau m'gejutkn kmu d tgh mlm dgn m'girim msg. sbnarnya ktika itu dy sdg m'mikirkan kmu..dlm fkirannya ada kmu stu-stunya..
9..jika kmu m'lihat hpnya, maka nma kmu akn m'hiasi sbhagian bsar inboxnya,dy msih m'ympan sms2 kmu wlaupn kmu tlah m'girim nya b'bulan2 lalu, nmun dy msih m'ympannya d tmpat khas dan akn m'bacanya ktika di kala snyi..bahkn akn tsnyum sndri ktika mlihat msg yg kmu hntar m'buatknnya m'ingt kmbali saat itu..
10..jika kmu m'jaukn diri daripadanya atau m'beri reaksi m'nolaknya,dy akn menyedarinya dan menghilangkan diri dari kehidupan kmu wlaupun hal itu mbunuh hatinya..btapa hncurnya hatinya saat itu..
11..jika suatu saat kmu merindukannya dan ingn m'beri ksmpatan kepadanya, dy akn ada m'nungu kmu krna sbnarnya dy xkn prnah m'cari org lain dan sntiasa m'nunggu kmu..
12..org yg m'cintai kmu tidak prnah m'maksa kmu m'beriknnya alasan dan sebab walaupun hatinya meronta-ronta ingin mgetahuinya krn dy tidak mahu kmu t'beban dgn karenahnya,saat kmu mminta dy pergi,dy akn pergi tanpa m'yalahkn kmu,kerana dy benar2 mengerti apa itu cinta"..
13..pernah adakah org yg b'buat demikian sperti di atas kpd kmu?jika ada, jgn pernah sia-siakn org t'sebut krn kmu akn m'yesal mlakukannya..

dari NUR IZZATI OMAR,
Titisan air mata menyubur cinta
Dan rindu pun berbunga
Mekar tidak pernah layu
Damainya hati
Yang dulu resah keliru
Cintaku takkan pudar diuji dugaan
Mengharum dalam harapan
Moga kan kesampaian kepada Tuhan
Lantaran diri hamba kerdil dan hina~

dari RAUDAH NUBLI,
ideologies separate us,dreams and anguish bring us together

dari NURUL NADIAH ABD AZIZ,
Aкυ мιηтα ραdα Allαн ѕєтαηgкαι вυηgα ѕєgαя,
ιA вєяι αкυ кαктυѕ вєяdυяι.
Aкυ мιηтα ραdα Allαн вιηαтαηg мυηgιL ηαη ¢αηтιк..
ιA вєяι αкυ υlαт вєявυlυ.
Aкυ ѕємραт ѕєdιн, ρяσтєѕ, кє¢єωα……
вєтαρα тιdαк αdιiLηуα ιηι..
ηαмυη кємυdiαη…
кαктυѕ ιтυ вєявυηgα, ѕαηgαт ιηdαн ѕєкαLiι…
dαη υLαт ιтυ ρυη тυмвυн dαη вєяυвαн мєηנαdι кυρυ2 уαηg тєяαмαт ¢αηтιк….
ιтυLαн נαLαη ALLαн, ιηdαн тєραт ραdα ωαктυηуα
ALLαн тιdαк мємвєяι αρα уαηg кιтα нαяαρкαη,
тαρι ια мємвєяι αρα уαηg кιтα ρєяLυкαη.
Kαdαηg кιтα ѕєdιн, кє¢єωα, тєяLυкα,
тαρι נαυн Dι αтαѕ ѕєgαLαηуα,
ια ѕєdαηg мєяαנυт уαηg тєявαιк υηтυк кєнιdυραη кιтα…

dari RARA AHMADNUDIN,
1..ex is a mistake in my life ..without ex i still cn alive ..
 2..2 attain love , u hav 2 become love .. only a lover can attain love ..if u remind indiffrent fom love .u will never attain it ..

dari SAYANGKU MAWAR,
1..
Jika indah satu pertemuan,
Jangan akhiri dengan perpisahan…
Jika suci satu perkenalan,
Jangan cemari dengan pendustaan,
Jika bernilai satu perhubungan,
Hargailah ia dengan keikhlasan…
2..
Cinta itu seperti sinar matahari…..Memberi TANPA mengharap kembali…..TIDAK MEMILIH siapa yang ia sinari….. Yang MEMBERI KEHANGATAN DI HATI….. Cinta itu adalah sesuatu yang SEDAP jika dilihat….Tapi BASI jika dibiarkan...Cinta itu BUKAN seuatu hal yang indah….Jika berakhir dengan perpisahan... Cinta itu PENYAKIT….Iaitu membuat jantung GEMENTAR…Cinta itu adalah KATA HATI….Jika berperanan di dalam hidup ini…. Cinta itu selalu indah untuk dilihat….dirasakan dan dilakukan….Untuk itu JAGALAH CINTA agar tetap ada dan harum selalu….
3..
Jika ingin diCINTAI mencintailah...
Dan jadilah orang yang Layak untuk dicintai...
Jika ada kebaikan yang boleh kita lakukan...
Lakukannyalah sekarang!
Kerana mungkin kesempatan itu tidak akan datang untuk kali kedua...
Senyuman tidak hanya akan menampilkan wajah yang ceria...
Namun juga menghangatkan jiwa...
Memberi tidak semestinya mengasihi...
Tetapi mengasihi biasanya disertai dengan pemberian...
Ada hal-hal yang tidak ingin kita lepaskan...
Orang-orang yang tak ingin kita tinggalkan...
Tapi ingatlah...
Melepaskan bukan berakhir segalanya...
Melainkan awal sebuah kehidupan baru...
Anda tidak akan pernah memiliki seorang teman...
Jika anda mengharapkan seseorang tanpa kesalahan...
Persahabatan sejati tidak akan membeku...
Biarpun pada musim dingin....

baikla..smpai cni la..nt aku letk part 2 ok..huhuhu..penat sey..nih br m/s ke-2..ada lg..wah2...penat da aku edit dan copy paste...nt ada mse aku msuk kn lg....enjoy reading it!!

Yang Benar,


Jom Kongsi Link Di Sini