Borang Tempahan T-shirt Anti My Ex?!!!!

Followers

Monday, June 21, 2010

ayat-ayat manis dr FB (part 2)

Hye Minna-san....Yoroshiku ne !! eto...eto...sa.......sejak biler lak blog nie berbahsa jepun...haha
maaf kalo ade sape2 yg tak paham...haha... (maksud nye : Hye sume... Slamat bertemu !!)

Pertama skali nak ucap trimas sgt2 pd FAN AME yg sokong page kami....kat sini saye nak bawa kn korunk sume ayat2 manis yg penah korunk luah kn kt wall Discussion kami... agak terkejut jgak biler tgk ramai yg tangkap leleh kt situ...haha

dari ADMIN (UK),
1 >>
TNPE EX....
AK XKN KENAL CINTA.. 

2 >>
yg sudah terjadi tuh biarkan lah ia berlalu...benci @ x pd ex tuh semua perasaan sendiri...jadi join our group utk share pengalaman hidup dan kisah percintaan memasing dan beri la nasihat sesame kite...


dari ADMIN [R-Born],
1 >> 
Hati Terikat, Jiwa Berjasad
Bile ku teringat, Otak ku mula terkial2 menyoal persoalan Hatiku !!
Senyummu menenangkan hati ku..
Dimana jua ku berada, ingin dikau berada disisi ku
Ku hanye mampu luahkan sayang ku...
Tapi ape kan daya, ini cume maya...
Realiti ku tumpu, tidak terdaya..
mencapai hajat hatiku utk bersama !!!

2 >> 
perasaan ku t'hadap ex bia pn dah lame berlalu~~
tp itu yg ku pegang smpai skrg...


dari ADMIN (ntah sape pun tak taw)
When both heart connected, whole energy of L.0.v.3 may Explode !!!!

dari Nur Izzati Omar , [die lg...kekeke]
1 >> 
you can run from love and if it's really love it will find you, catch you by the heel..but you can't be numb for love..the only pain is to feel nothing at all..how can i hurt when i'm holding you?

2 >> i'll keep you stronger if you love me longer~~


dari SyiLa LaGi,
1 >> mY Luv will make u insAne....ever....


2 >>
cinta iti bisa mbunuh kIta...
tnpa kta sdari....

Oo..chenta....!!

dari Ngok Ngek,
single is better... (paling simple)


Itu saje la cebisan2 yang dapat kami selamat copy [paste] kn. Ade lagi yang lain2, tp ntah mcmne posting tersebut di delete (harap maaf atas kesulitan teknikal yang dialami)
Jadi bg mereka2 yg nak berjiwang leh je anta ayat2 korunk ke Discussion = ayat2 manis?
atau  nak senang terus klik pada link di sprti bwh nie :

http://www.facebook.com/topic.php?uid=222755949798&topic=20346#topic_top

Maka slamat berhibur, dan terus kn berfesbuk !!...hehe...weeeeeeeee~~~


Yang Benar,

 

2 cerewet:

☻UsaGi NaNa☻ said...

smart x blog???hahhaa..keep up guys~

Anonymous said...

bila masalah mengetuk pintu,
cinta lari melalui tingkap...
knok knok!!!!
(=,=)

Jom Kongsi Link Di Sini