Borang Tempahan T-shirt Anti My Ex?!!!!

Followers

Tuesday, August 10, 2010

Contest Riang Ria Raya Bersama Group Anti My Ex?!!!!

Bermula 11.08.2010 kami ADMIN Anti My Ex menganjurkan Contest yang diberi nama "Contest Riang Ria Raya Bersama Group Anti My Ex?!!!!". Contest ini akan berlangsung dari 11 Ogos 2010 sehingga 5 September 2010 jam 5 petang.

Cara Menyertai Contest :

1) Jadi fans group Anti My Ex?!!!! di Facebook. 
2) Hantarkan foto anda di Hari Raya Aidilfitri ke emel penganjur : anti_myex@yahoo.com. Gambar WAJIB dihantar ke emel penganjur, upload terus di fans page tidak akan diterima.
3) Sertakan nama FB, nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), no kad pengenalan, umur, emel, no telefon & alamat. (No kad pengenalan, no telefon & alamat tidak akan dipamerkan)
4) Lengkapkan slogan :
"Saya ingin memenangi Contest Riang Ria Raya Bersama Group Anti My Ex?!!!! kerana ......... (tidak lebih 20 patah perkataan)"

Bagaimana untuk Menang :

1) Pemenang dengan undian 'LIKE' terbanyak pada foto akan dikira sebagai pemenang utama (minumum 50 undi)

Hadiah :

Pertama : RM 70
Kedua : RM 50
Ketiga : RM 30

Terma dan Syarat Penyertaan : 

1) Penyertaan adalah terbuka kepada semua Wanganegara Malaysia berusia 16 tahun ke atas dan menetap di Malaysia. ADMIN tidak layak untuk bertanding.
2) Foto yang dihantar MESTILAH foto peserta di Hari Raya Aidilfitri. Foto yang tiada kaitan dengan tema tidak akan diterima.
3) Foto TIDAK dibenarkan diedit, sila hantar foto asal sahaja.
4) Seorang peserta hanya layak memenangi satu hadiah sahaja.
5) Emelkan foto ke emel penganjur: anti_myex@yahoo.com
6) Bersama-sama foto, peserta WAJIB menyertakan nama FB, nama penuh seperti dalam kad pengenalan, no kad pengenalan, umur, emel, no telefon dan alamat.
7) Sebarang link, spam tidak dibenarkan sama sekali diletakkan di komen, wall fans page.
8) Nama pemenang akan disiarkan di fans page Anti My Ex?!!!! dan blog Anti My Ex?!!!!
9) Pihak penganjur berhak untuk menggunakan nama dan foto pemenang untuk tujuan publisiti, pengiklanan tanpa sebarang pemberitahuan.
10) Keputusan juri adalah muktamad, sebarang bantahan tidak akan dilayan.Pemenang akan dihubungi melalui emel dan telefon. Sekiranya tidak ada sebarang respond dari pemenang dalam tempoh 3 hari, penganjur berhak memilih pemenang yang lain tanpa sebrang pemberitahuan.
11) Penganjur berhak menggantikan hadiah dengan hadiah lain yang sama nilai tanpa sebarang pemberitahuan.
12) Pihak penganjur berhak membatalkan penyertaan peserta sekiranya didapati terdapat penyelewengan undian.

Hantarkan foto anda di hari raya mulai SEKARANG, bermula 11 Ogos 2010 kami akan upload foto peserta di album Anti My Ex... GOOD LUCK!!! p/s : contest ini dijalankan sepenuhnya di Facebook. So sesiapa ada facebook boleh la join ini ok. Jom pakat ramai-ramai join. Sebarang pertanyaan leh dihantar kan di komen entri ini. 

Yang Benar,

1 cerewet:

☻UsaGi NaNa☻ said...

aishh!!knp x link yg FB AME tuh..huhuhu~

Jom Kongsi Link Di Sini